Nova BJJ Bacau

Antrenamentele clubului NOVA BJJ Bacau au loc in fiecare zi de luni, miercuri si vineri in incinta RRESPECT GYM Bacau incepand cu orele 19:00. Va asteptam cu drag sa descoperiti acest sport minunat pentru trup, dar mai ales pentru minte! OSS!
JiuJitsu Brazilian, cunoscut și ca BJJ, după prescurtarea din limba engleză (Brazilian Jiu-Jitsu), este un sport de contact care se bazează pe lupta la sol și care prin folosirea tehnicilor articulare și a strangulărilor îl forțează pe oponent să renunțe la luptă. Pe principiul folosirii cât mai eficiente a tehnicii și în special a pârghiilor, în dauna atributelor fizice (greutate, forță explozivă, alonjă etc.), un practicant fără atribute fizice de excepție are șanse de reușită ridicate în luptă, în fața unui adversar superior din punct de vedere fizic. Stilul a fost creat la începutul secolului 20 de către familia Gracie, în Brazilia. BJJ-ul poate fi practicat si pentru auto-apărare alaturi de late tehnici de lupta corp la corp, pentru aspectul competițional (Gi și No Gi) sau pentru competițiile de arte marțiale mixte (Mixed Martial Arts sau MMA).

Additional Info

  • Adresa: Str. Turbinei, Bacau
  • Antrenor: Matei Constantin
  • Telefon: 0729 138 462
MiscamBacaul

About:

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…